demam & panadol

Assalam.. tumpang tanya, saya hari ni dh 27w, kalau kita demam, boleh ke kita makan panadol ?

2 Balas

boleh sis, yg practemol tu. tapi ada dos gak, saya dapat masa pi hspital. Kalau nk lebih lnjut, baik sis ke klinik or hspital, doc bagi yg sesuai utk kita yg prgnant mom ni.

Boleh. Makan panadol biasa je. Jgn mkn yg actifast atau soluble

1y ago

yeke🥺malam tadi saya mkn yg actifast punya 2biji, sebab tu je yg ada kt rumah.