Maaf soalan sensetif

Assalam. Sy sedang hamil 21 week. Boleh ke bersama gaya doggy . Bila brsma tu sy jd penat trtirap. Bru 30 saat dh trtiarap. Jd sy tindih perut. Tkpe ke. Perut pun dh bsr. Selalu ckp kt husb ksian baby kena tindih. Suami ckp baby tk kata ap pun. Sy cuma bimbang kan baby je .. #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

kalau boleh jgn tindih perut lah, bahaya. mmg baby kt dlm tu ada air ketuban yg protect dia tp kita pun kena juga la berjaga2. buat gaya lain, mengiring/awk kt atas ke apa. kalau nak doggy make sure jgn sampai tertiarap tu. samada kejap2 saja atau buat gaya lain terus. byk lg posisi yg sesuai utk ibu mengandung. kena study dgn husb sama2 ok.

mana boleh sis begitu bahaya lagi"ttirap😢 kalau suami sya kalau boleh tak mau sentu😂dia cakap dia yang takut tengok perut sya

2y ago

tulah husb dok pkir tkde ap . kalau sy lain . sejak2 mngdung ni husb lg kerap mau .. tk tahu la knpa. sblum mgndung kurang plk .