Anak jatuh

“Assalam, sy nk tanya, ada tak pengalaman ibu2 anak 1 tahun 2 bulan jatuh terbalik bila naik baby walker mcm ni? Anak sy jatuh tersembam smpai ada kesan bengkak sedikit kt tepi mata”#firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Hi, saya tiada pengalaman anak jatuh walker. Puan boleh pantau dulu keadaan baby dalam 24hrs ni. Perhatikan tanda-tanda ni - muntah - pening (jalan tak stabil) - kerap menangis atau merengek - tiada selera makan - tak aktif. Ada salah satu tanda tersebut, sila bawak pergi klinik atau hospital ya. Sambil tu tuam pada bahagian yang bengkak tersebut.