bersama suami ketika kndungan 6minggu

assalam, sy bru bersama suami tdi. lepas bersama tu sy ke toilet nk bsuh, sy perasan ada keluar drh sikit masa bsuh tu and ada yg dh bercmpur airmani suami. drh yg keluar x bnyak, tolong sngat ii sy takut nmpak drh tdi takut gugur je baby sy 😭😭#seriusnanya #ingintahu

11 Balas

Saya dulu ada jugak keluar spotting. Saya terus pergi klinik swasta untuk scan. Alhamdulillah kantung okay, janin pun okay. Cerita dngn dr ada spotting, dr bagi ubat kuatkan rahim. Lepas makan ubat tu alhamdulillah okay. Bersama waktu awal kandungan ni berisiko tau sis. Awak kena hati hati. Kalau bersama pun kena be very slow and gentle. Saya suggest awak untuk pergi consult dr cepat daripada awak terfikir fikir. Nanti jadi stress tak elok jugak untuk perkembangan baby. Kena banyakkan bedrest. Jangan buat kerja berat dulu ya.