16 minggu cramp belah kiri

Assalam smua nak tanya siapa sini ade yg sama? Seharian ni rasa cramp belah pelvik kiri ni melarat ke pinggul kiri and kaki kiri ni. Aduh risau pula. Baru scan heritu baby active and ok je. Normal ke rasa cramp belah situ 16w?#advicepls

16 minggu cramp belah kiri
19 Balas

bagi sy hanya awak je tahu sakit tu yg mcm mana. lebih baik refer doctor. setiap org tak.

Saya nak masuk 14 weeks sama sakit & cramp macam awak jugaa. Maybe normal kot

saya merasa sakit tulang belakang pinggul tu 36minggu terus terberanak😳

sy pun sama sakit pada bahagian yg sama jugak ingt sy sorg je 😑

Normal. Bby tgh mmbesar, so akan stretch akan tekan urat kita

Dah rasa pergerakan dia kah sis

sama la kita...

biase tu

normal