#Mohonbantuan

Assalam semua,boleh kongsikan cara untuk kita buang kahak/mucus bayi berusia 1bln

1 Balas

sori sis bertanya..baby sis da bunyi kahak masa tido or bangun? baby saya masa tido xda bunyi..masa dia bgn saja da bunyi..saya pun xtau mak buat mcm mn..sdh tya doktor..doktor ckp xda pape..tp kesian saya dgr bl baby saya bgn..da bunyi kahak..sis sdh tau mcm mn mau bg hlg? klau sdh tau..klau sis sudi..tolong kongsi dgn saya cara² nyer..tq sis

3y ago

Sis, dah dpt jawapan ke? Sbb baby sy pun berkahak. Kesian dgr dia tak selesa😭