bersama 36 weeks

Assalam semua, saya dah 36 weeks. Bolehke klau saya nak bersama dengan husb fasa² macam ni? Saya nak bersama tapi risau klau "terbukak jalan" 😅. minta pandangan mommies2 yang lain ya. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

boleh je sis asalkan tiada masalah kandungan.kerap bersama suami di fasa2 terakhir sgt membantu lancarkan proses bersalin nt.Cari posisi yg selesa & selamat (tidak memberi tekanan pd perut).Saya dari ank 1-3 mmg kerap bersama suami masa trismeter akhir..x juga terbuka jln klu belum waktunya😁

sy 37w5d pun msih on dgn suami.. alhamdulillah takde apa2 pun,tp ikut org jugak..sy skg dah 38w2d msih belum ada tanda.baby msih aktif bergerak

Kalau awak takde masalah kesihatan dan kandungan pun okay, boleh nak bersama.