period sikit2

assalam semua. sape pena mcm sy, period 2 hari je then hari ke 3 dah start nk kering and tak keluar dah. hari ke 4 cuma keluar setitik je. period sy biasa 6 hari 😕 #pleasehelp

1 Balas

lebih kurang la kot . sebelum sy tau sy pegnen , period on time cuma yg keluar tu spotting coklat je . tu pun sehari tu je waktu subuh . then , smpai ke isyak takde dh . sy mandi wajib , isyak esoknya keluar spotting lagi . selang dua hari keluar lagi . sy ingat ade penyakit lain , pegi klinik nk buat tvs . sekali scan , nmpak kantung 😅 now dh 34week .

1y ago

hi sis! before tu sis ad cek upt tak and ade simptom2 ke before tau prgnant?