Alahan teruk

Assalam semua nak tanya ada tak cara untuk kurangkan alahan. Saya makan apa semua keluar balik. Dah rasa takda tenaga. Perut sy pedih lapar tp bila makan keluar. Dah cuba macam2 makanan, susu, buah2, bubur, makanan berat semua tak dapat bertahan dlm perut makan sikit pun keluar juga😭😭 ##firstmom #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

sama sis. Sy dulu Pon mcm tu. tak tawu nak bg tips ape. sbb Sy memahami. Sy dulu makan sikit Pon muntah smpai habis tenaga. Sy minum susu coklat utk bg ade tenaga sikit.