Miscarriage 7w. Berapa lama perlu pantang bersama suami?

Assalam semua, mohon advise selalu berapa lama korg berpantang bersama suami selepas keguguran..Maaf first time gugur🙏#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Lepas gugur 8w saya rehat 2 minggu. Turun darah seminggu, rehat bersama suami seminggu. Lepas tu macam biasa je

2y ago

lepas 2 mggu dh boleh bersama la ye..sy pn dah kering darah lepas seminggu..ni dh hari ke10..tu nk tanya sbb bidan ckp pantang bersama suami 22 hari. ikot badan kot kan, klu badan dh ok boleh je kot kan..