Date yg mana betul sbnrnyaa

Assalam hi, saya nk tanya. Kot ada yg lebih brpglman, saya 1st mom 😂 kita nak tahu due date tu yg mana satu betul.. ikot nurse tulis kt buku pink tu 12 week.. bila p scan perut esoknya kat cmputer tu tulis 15week 😆 mana satu betul ni..#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Biasa akan repeat scan kan.. sbab saya tak ikut edd kat buku. Nnt lepas repeat scan dia akan redd tarikh baru due . Biasa ikut scan

sama mcm saya sis, ikut tarikh period baru 8minggu tapi bila scan dah 11minggu, tapi lagi 2minggu kena scan lagi untuk pastikan