.. sakit rahang gigi dan pipi

.. Assalam. Saya 5bulan pregnant. Skrng saya alami sakit gigi dan rahang pipi. Sakit dia smpai sakit ke tahi dan mata. Dia mcm sakit bahagian belah kanan. Mula-ii sakit mata, lepas tue rahang gigi dan pipi, pastu denyut-ii dekat dahi..

1 Balas

Sy pernah jadi.. mula bengkak atas bibir.. dekat gusi.. g kk dorg ckp jerawat.. last2 bengkak smpai tarik hidung jd kembang.. rupanya naik nanah belah dlm.. g spital dorg buat operation kecil tuk buang nanah.. doc ckp normal bila prgnant ada jangkitan.. tp better g jmpa doc tya dl