Berat badan bayi 5 bulan

Assalam... Para ibu² yang ade kat sini & yang ada pengalaman. Mohon share dengan saya, mcm mana sya nk naik kan berat badan baby sya ni. Skrg dh 5 bulan tpi berat badan 5.78 je. Nurse k.k kata berat tak cantik. Baby saya minum susu formula Dutch Baby. #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

8 Balas

anak sy dlu pon minum dutch baby.. berat semakin turun.. jadi mak mertua sy cadang suh tukar susu, beli susu snow yang megmilk.. alhamdulillah, berat semakin naik.. tp susu tu mahal laa sikit 😅