Berat badan bayi 5 bulan

Assalam... Para ibu² yang ade kat sini & yang ada pengalaman. Mohon share dengan saya, mcm mana sya nk naik kan berat badan baby sya ni. Skrg dh 5 bulan tpi berat badan 5.78 je. Nurse k.k kata berat tak cantik. Baby saya minum susu formula Dutch Baby. #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

8 Balas

anak sy dulu asal bg susu dumex,ductlady s26,anfelac mesti die muntah balik....last² bg similac....alhamdulillah serasi.....tp now dh 10bulan tukar semula ke Dutch baby......alhamdulillah dh okey x muntah balik....bdn pon semangat...dgn selera mkn die tinggi......