Berat badan bayi 5 bulan

Assalam... Para ibu² yang ade kat sini & yang ada pengalaman. Mohon share dengan saya, mcm mana sya nk naik kan berat badan baby sya ni. Skrg dh 5 bulan tpi berat badan 5.78 je. Nurse k.k kata berat tak cantik. Baby saya minum susu formula Dutch Baby. #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Anak saya pun minum susu formula berat badan tak cantik. Lepas tukar susu badan alhamdulillah nampak dia berisi. Kena tukar susu yang boleh naikkan berat badan dia. Setahu saya dupro pun boleh naikkan berat badan baby. Tapi ikut kesesuaian atas baby juga.