Perkembangan fizikal Baby 6m+

Assalam, okay ke kalau baby dh nk masuk 7m, tapi still tak boleh duduk sendiri tanpa bantuan? #firstbaby

4 Balas

Perkembangan baby lain2 sis. Anak saya dah 8m pun masih tak boleh duduk sendiri lagi. Jangan kata duduk, merangkak pun belum. Meniarap pun baru je minggu ni. Kakak dia dulu 8m bukan takat duduk, siap dah berdiri sendiri. So sis tak payah risau ya. Bagi baby masa. And sis pun tolong baby juga 😉

okey je.. try ajar baby sis. Baby Saya 6 bulan 25 hari dah duduk dah merangkak. tapi baby kawan Saya Baru meniarap. Kalau baby ambil masa sikit utk belajar tak apa.. slow slow pun boleh..Janji baby sihat. ❤

Normal 😊 Kerapkan ajar anak ya.

Normal je