cara keluarkan chickenpox

assalam.. nk tnya.. ada yg kate ibu mengandung xboleh minum air kelapa , Jadi mcm mne ya cara utk klua kan chickenpox ni bgi abis? sbb ada yg kate klu xklua abis pun risiko boleh kne kayap nnti.. tlg sayaaa.. chickenpox sy msih blum kluar abis 😭😭😭 sy risau 😭 #firstmom #11week

5 Balas

sapa pulak cakap preggy tak boleh minum air kelapa ni? boleh je lahh..

1y ago

Air tebu sy minum time 6 weeks.. Beli kt pasar malam.. Siap minta yang x cmpur ais 😂