Setahun xboleh menyebut

Assalam nak tnya anak sy dah setahun 20 hari tapi hanya papa je yang dy boleh sebut mama pon kdng xsuh sebut bru sebut bile suruh xnak sebut .lepastu dy kdng ii suka bt flapping hand adakah itu bermaksud tanda awal autism??Normal ke baru setahun 20 hari xboleh sebut banyak perkataan?? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Balas

rasanya normal lagi sbb baru sgt kan, anak saya beza sbln dgn anak awak, still tak bapa reti juga, just kita kena ajar n selalu ckp dgn dia la.

6mo ago

Ouhh mcm tu yee baik ii noted🤗