Petua kuning

Assalam mummy2 semua. Sy baru bersalin 19.2 haritu then baby kne kuning lepas sehari klua wad.. then baby kne than kat hspital lagi keesokan harinye n baru klua hspital sabtu lepas.. so mommy2 boleh share petua untuk hilangkan kuning tak? #anaksulung

2 Balas

Mummy boleh try mkn buah anggur/minum susu lembu atau kmbing.. minum air msk byk2. Mkn buah syur.. kerap susukan bby.. n slalu nurse akn syorkan utk mix bby dgn susu formula

Keep breastfeed anak..