mummy2 ada ambil tak ubat mcm ni?

assalam.. mummy2 semua.. sy 37weeks 6days.. bru2 ni ad mslh keputihan + sekali dengan gatal2... tp time mlam je trlampau gatal... prgi klinik bg tau mslh sy.. dye bg ubat ni tuk msukkan kt miss V.. ada tak mummy2 ambil ubat ni? #first preggy

mummy2 ada ambil tak ubat mcm ni?
2 Balas

sy pernah masa kandungan 7 bln. ada brownish discharge tp x gatal. tp ubat tu sy ambik dkt kk. pharmacist siap terang kan cara pakai n pantang larang. sis kena baring lepas tu buat posisi kangkang mcm nak beranak kaki rapatkn ke perut. lepas tu minta la tlg husben masuk kan ubat tu tolak ke dlm guna jari je agak sakit juga la sbb pagi tu sy kena buat pap smear utk amik sample keputihan. pastikan tgn bersih ketika buat procedur ni. pntang larang nya sblum masukkan ubat kena kencing atau berak tlbih dahulu utk elakkn ubat terkluar smula nt. dan elak kn bersama suami buat masa ni.

dlu sy preggy pon jdi gatal2 tu..punya la sakittt xtw nk hbaq rimas semu ada..nk ddk xselesa nk semua la x selesa rasa seksa yg amat..xtw kta ad ubt utk tu klu taw dlu dh p amk ubt huhuhu tahan la gatai smpai beranak ..setel2 hilang teros semua gatal🤭🤭