Baby dalam perut Hiccup sebelum 34 weeks lagi

Assalam mommys . Saya ingin tahu . Sekarang saya 34 weeks tapi sebelum ni saya dah perasan baby dalam perut ni selalu sedu . Kadang2 ingat perasaan je kot . Tapi kita boleh beza tendang or gerakkan dia macam mana. Normal ke bby dlm perut sedu2 ?

7 Balas

saya sedu baby dalam sehari 3kali. Now 36week dah 😆 tengah malam pun dia nak sedu kadang2. Kita layan jelah 🤣

bby saya pun mcm tu dgan sedu tu lh tahu kpla dia kat mna dh sbb mkin kuat sblm ni prlhan ja.

sy dh 35 weeks baby sedu selalu 2 ke 3 kali sehari .

Sama blh rasa dia sedu..sy rasa normal je

normal. tu cara dia belajar bernafas.

Mcm mana tau dia sedu?

4w ago

Dapat rasa dia dup dup dup 😂

Normal sgt