kata2 positif

assalam mommy2 sekalian, blh xnk mnta kata2 semangat, 2 3 menjak ni jd overthink psal nk beranak nnt mcm mna, lma lg sbnrnya, due bln 5 tp disbbkn pkp ni rasa mcm bebannya,lecehh n mcm2 lah rasa timbul.. sy dgn suami tinggal di selangor, sedara mara semua di kelantan.. sblm ni plan nk beranak di kelantan sbb firat baby n masing2 xde pengalaman, tp sbb pkp nim jd berat cngt rasa, down pown yer jgk..hmmm xtaulah nk share ngn sape bnde nim #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #advicepls

1 Balas

Try mtk surat rentas negeri sis untuk berpantang

3y ago

ohh,, xpstilah sis, seeloknya baik blik awal sikit bg smpt self quarantine pown xpe, atau pown bt swab test awal2,, mgkin oklh kot😅