23 weeks 5 hari

Hi assalam mader mader. Nak tanya lah normal ke kalau dah 23 weeks 5 hari perut tak nampak? Saya jenis badan besar tinggi. Bila baring baby bump kecil je dkt bawah perut. Kalau berdiri tak nampak yg nampak buncit perut sbb lemak. Kalau pergi klinik nurse nk cari denyutan jantung baby pun susah kata tebal sgt lemak awak ni 🤣#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sy pun mcm ni juga jiran kata mcm x Nmpak besar 😅

2y ago

sis dah tahu gender? kalau perut kecik tk nmpk ni perempuan ke lelaki eh? hehe