Baby warded sebab kuning

Assalam ibu2 , saya 1st mom, selamat melahirkan 8/11/2023. Anak kena tahan wad sebab kuning. Kesian tengok duduk bawah lampu dgan tak pakai baju, menangis 😭 tak gamak tengok anak mcmtu. Susu badan tak ada, nurse sana bagi susu Fm kan. Tapi org kata kalau nak kuning baby turun try susu dutchbaby. Boleh ka kalau seludup susu bagi baby minum. Ada yg pernah buat tak?? Kalau boleh taknak anak duduk hospital lama2.. hari2 nak nangis 😭#firstmom #firstbaby

2 Balas

x bley sis.. yg bley klu nak pass susu bdn je formula memg nurse x kasi.. jgn rsau nant ble kuning da turun, baby da bley blek.. anak sye pun dlu mcm tu warded je pas tu smbg check kuning kt kk... smentare nie awak usahakn la dlu adekn susu bdn