Supplement yang okay

Assalam ibu2. Okay ka kalau makan supplement ganilia jaa? Hospital kasi obimin. Tapi lepas makan dia jadi berangin 1 badan siap dgn loya. Puasa2 ni rasa tak kuat nak hadap 🥹 boleh share pendapat? 🥹 #firsttimemom

1 Balas

ikutkan obimin lagi lengkap. tapi nak makan boleh je sebab dulu pun hospital suruh saya makan tu campur sekali zincofer sebab masatu hb saya rendah. kalau hb awak ok makan salah satu jela

6mo ago

Setakat ni hb saya okay. Tapi risau sebab tak ikut ubat dr bagi 🤣 saya cuba utk makan ganilia ja dulu. Terima kasih atas respond 🤍