puting belom ade lubang untuk menyusu 32w

assalam ibu ibu yang berpengalaman.. saya mau tanye.. normal ke atau tak .. skrg suda 32w.. tapi puting belom ade tande lubang susu.. risau jugak.. juga rasa ngilu2 area puting tu.. pkai bra pin jadi seriau..#firstbaby

2 Balas

Takdelah sampai berlubang dek puting tu 😂 cuma kena bersihkan & boleh tanya nurse kat klinik nak check puting acanner. Dia akan ajar cara tekan puting supaya air keluar & insyaAllah lepas bersalin susu automatic ada.

Awk dah pergi class penyusuan Ibu tak? Nurse akan ajar. Balik boleh try picit patut nya ada mcm air keluar. Dan utk first time mom sy cadang beli la nipple puller boleh cari Di shoppee.