Rawatan IVF

Assalam ibu bapa sekalian. Saya seorang yg menjalani rawatan IVF. Semalam saya saya buat follow up check up. Result yg diterima mengecewakan serta sedih sebagai seorang yg menanti zuriat sekian lama. Saya #ingintahu, sekiranya gagal dalam menjalani rawatan IVF tersebut. Adakah saya perlu menjalani pantang seperti orang bersalin? Mohon kongsi jawapan dari sesiapa yang boleh membantu saya. Terima kasih.

Rawatan IVF
1 Balas

sorry sis. stay strong yea. saya tak berapa tahu tentang ivf. harap ada orang boleh bantu soalan awak.