boleh ke??

Assalam.. .hye mummy2 semua, sy baru 13W boleh ke klu sy bnyk mkn mknan mcm kekacang dan cekedisss2 gitu... Sbb lidah ase nk mkn bnde gitu.. Sbelom mngandung sy x suka mkn cekedisss2 semua tu.. Tp sjak preg nie yaaaampunnn. ?... Lagi2 jenis cekediss yg rse masam2 mcm tomato tu. .tapi klu x bgus tuk baby sy rela ketepikn cekedisss tu demi dye.. #firstbaby

2 Balas

Bolehhh tp jgn kerap sgt xelok..bykkn mkn buah2an..kekacang tue elok je cuma cekedis tue xbrpa elok...

Klu kekacang klu bleh jgn mkn yg ad perisa2 tu, nk lg elok mkn kacang badam and pistachio