Breast uall sakit tak ?

Assalam hai semua . Saya nk tnya, ada ke diantara ualls yg breast tu terasa sakit ? Saya sejak pregnant 4 minggu until now rasa sakit . Pegang pun sakit. Nk ramas lgi lah mcm tak laa. Slow² okay lah sikit . Normal ke ? Dan apa penyebab smpai sakit tetek ya ? Anak saya yg ada skrg dh 4 tahun. Tpi time dia xde pula rasa sakit. Risau pulak. #ingintahu

8 Balas

Tak perlu risau sis.. Normal tu..nanti pandai hilang tapi ada juga ibu yg smpai tri 3 masih sakit breast..

10mo ago

oh ye eh ? baik². tq