Breast uall sakit tak ?

Assalam hai semua . Saya nk tnya, ada ke diantara ualls yg breast tu terasa sakit ? Saya sejak pregnant 4 minggu until now rasa sakit . Pegang pun sakit. Nk ramas lgi lah mcm tak laa. Slow² okay lah sikit . Normal ke ? Dan apa penyebab smpai sakit tetek ya ? Anak saya yg ada skrg dh 4 tahun. Tpi time dia xde pula rasa sakit. Risau pulak. #ingintahu

8 Balas

Normal bagi orang hamil.Kadang kalau dekat trimister ke 2,ada keluar cecair sikit cam susu.Tapi takyah risaulah.Semuanya normal bagi mommy yang sedang mengandung

masa ank 1st sakit sgt2 .. ni pregnant lagi sakit jgk tp xteruk..kejap dtg kjap pegi..mcm sakit nk period tu je

Tak perlu risau sis.. Normal tu..nanti pandai hilang tapi ada juga ibu yg smpai tri 3 masih sakit breast..

10mo ago

oh ye eh ? baik². tq

normal wak, mmg breast akan rasa sakit. kadang rasa cam taknak pakai bra

10mo ago

hHahahha

saya awal mengandung sakit breast.. skrg 11weeks sakit lagi

10mo ago

kann. sama laa . mungkin sbb nk kumpul susu kot.

Normal kot sy skg da 14week pn breast sakit lg

sakit x trkata 😣

Tak sakit