Susu formula utk baby 1 tahun kebawah

Assalam. Boleh suggestkan susu tepung apa yang bagus utk baby 6 bln kebawah. Susu yang harga marhaen mampu milik dan bagus. Lactogen ok ke

2 Balas

susu fm ni awak kena try dan error. setiap penerimaan baby kita tak sama. mommy yg suggest susu fm anak dia minum okay utk anak dia. tp utk anak kita belom tentu awak.

ank sye reject lactogen. lactogen ni pekat sgt. ade bau + rasa x sedap. sye rasa sikit pon rasa nak muntah. sye tukar terus pakai nanha baru die x reject.