Bayi 9 bulan tiada selera makan

Assalam. Bayi saya 9 bulan, menyusu badan. Tapi sejak semalam dia takde selera makan. Dah cuba pelbagai variasi makanan, tapi dia makan sesuap je. Bayi ada batuk2 juga 2, 3 hari ni. Kadang2 bila batuk, dia termuntah. Ada siapa2 experience macam ni jugak ke? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

mknn sejuk2 dah ade bg? mcm yogurt or popsicle ke? takut gigi nk tumbuh lg so dia rasa sakit

1y ago

Takpe ke bagi makanan sejuk2? Saya tk try bagi sebab dia batuk2