BERAT ANAK NAIK SIKIT JE SETIAP BULAN

Assalam.. Baby sye perempuan 7bulan berat dye Just 5kg lebih je... Minum susu bnyak je..shri lbih 5 botol.. bubur mkn hbis je tpi berat naik sikit je..bubur sye tambah ayam sikit.. Carrot sikit.. Sweet potato.. Kurma..serbuk Bilis.. Serbuk keju.. Minyk zaitun.. Tpi berat tk naik bnyk.. Baby sye lahir 2kg je.. Mcm mne ye nk tambah berat badan ank #ingintahu

3 Balas

pastikan bayi bnyk tidur di siang hri...dn tambahkan sedikit minyak di makanan bayi untuk menambahkan lemak pada bayi

1y ago

Siang hri dye bnyk tido tpi mlm hri dye susah tido

W'salam. Routine tidur anak okay?

1y ago

Hmm tu la.. Mlm dye susah nk tido.. Sye tk thu nk buat mcm mne dh bgi dye tido.. Sye hntr dye dkt rumah pengsuh tkut dye tido siang lame je mlm jdi susah tido..

cuba bagi makan bubur kentang

1y ago

Tq bgi cadangan