Tahi anak saya cair n pucat ..

Assalam .. Anak saya baru umur 1tahun 8bulan, dia minum susu enfagrow 3 tpi kdg campur susu badan sbb saya pregnnt, bagi time dia ngarok nak tidur je tpi mkin lamq mkin jarang dah bagi susu badan .. Lpastu strt smlm tahi baby saya makin pucat pulak 😅 dia betul² baru baik demam time berak tu .. Spanjang demam 3, 4hari, tkda berak .. Aktif mcm biasa time demam n bgi ubat demam je .. Tpi tulaa tngok tahi dia mcm nk warna kelabu, saya mcm risau pulak .. Nk kena bawak jumpa doc tak ek ? Ke saya kena tukar susu dia ? Oh ya, gmbr tahi ada jagung tu harini punya . yg kosong n bnyak tu, semalam punya . #ingintahu #pleasehelp

Tahi anak saya cair n pucat ..
1 Balas

ni bukan kelabu. ni hijau lumut + coklat. just pantau sahaja since dia baru sehat. mungkin kesan dari ubat juga