Bongol mcm ni dekat jalan raya.

Assalam, ada tak yg kalau kena bongol/bump ni dekat bawah perut or kemaluan akan rasa nyiluk or sakit? Sy sudah drive slow pun masih rasa kuat sbb dekat area rumah sy mmg bongkol tu tinggi sangat mcm bukan yg standard. #SeriusTanya #bantusharing

Bongol mcm ni dekat jalan raya.
6 Balas

Awak berapa week? Kalau awal lagi better pergi check kedudukan kandungan..takut dia da semakin turun ke bawah. Tanya doctor if perlu atau tak utk mkn ubat duphaston. Last time saya mcm ni rupanya tanda nak gugur hmm. Apa2 pon semoga yg baik2 utk awk dan baby

Saya pun sma kalau naik motor bwa mmg dh slow lelagi kalau bonggol mmg dh brek slow pun rse ngilu kt bwh perut,klau naik mto sy duk blkg smbil pgg perut and bediri skit angkat bntot .

Saya🙋🏻‍♀️Itu pun bila dah masuk 3rd trimester. Husband memang akan bawa motor dengan kereta hati2. Part bonggol tu memang akan be more alert & careful la.

wsalam..depends kut pd bdn sesorang mcmne .mcm sy takde mengalaminya spnjng hamil

Sy naik kereta selalu ada lapik bantal.. duduk dekat ofis pun pakai pelapik..

lapik bantal bawah punggung sis baru selesa .