Cacing pada najis

Assalam, ada tak sesiapa yang berpengalaman anak berak and pada najis ada cacing? Please nak buat apa lepastu 😭😭 help

10 Balas

bagi mkn ubat cacing. setiap 6bulan kena makan. termasuk la org2 yg dh dewasa ni. kalau anak still kecik lagi pegi jumpa doctor. nnti doctor bgi yg jenis bersesuaian.

Salam mommy. Bawa anak jumpa doc. Ubat cacing boleh diberi jika anak dah berusia 2 tahun tapi kalau bawah 2 tahun boleh dapatkan nasihat doc

boleh beri anak makan betik biji betik(1-2biji cukup). buat smoothies ke apa. biji betik tu ubat cacing semulajadi.

2y ago

*betik & biji betik

kalau bg ubat cacing, dan cacing kluar tuu normal. kalau takda, boleh bg ubat cacing selepas 2 tahun

wsalam. lebih baik berjumpa doktor.

bagi ubat cacing atau jumpa doktor

Bg makan ubat cacing sis,,

bg makan ubat cacing la..

ank umo brp

Jumpa doctor.