Flek di usia hamil muda..

Ass.. Cm sekedar mau sharing.. Sya hamil anak kdua.. Smpet ngeflek dan udah usg kty suruh istrhat total.. Trs wktu d usg umur 6 minggu udh ada degub jantungnya wktu usg lewat vagina.. Sruh usg lagi cm kan krna jauhh jd blm usg lagi.. Apa itu tanda2 janin udh brkembang ya.. Mhon masukannya☺ soalny prnah hamil dn tdk brkmbng.. Smga yg ini shat2 saja..

2 Tanggapan

ga trlu bnyak sih bun.. cm bbrpa jam klo dbawa istraht total brhnti gt.. tp smga baik2 saja ya bun. kuatt...

aku jga sma bund,flek kya mens gitu tpi di usg janin sehat