Mactan Doc.

Ask ko lang po sa mga taga Lapu-Lapu city Cebu, kung magkano yung babayaran sa hospital (mactan doc/UCmed) kapag normal? Wala po akong philhealth/SSS. Thank you po sa makasagot#1stimemom #TeamOctober

2 Replies

mamsh taga lapu lapu rasad ko ka mahal didto mamsh hehehe mahadlok jud ko mosud hospital ron kay tungod sa virus mao nag lying inn lang ko sa deca 5 dapit na paanakan 13k ila package dala new born screening. makahadlok manganak hospital ron risky kaayo labi na daghan case sa lapu lapu baya.

Actually you can call the hospital po for packages nila if wala kayong philhealth, para makapag ready sa gagastusin. Sana wala na ibang complications para di na tumaas pa ang bill. Good luck & have a safe delivery soon po :)