TANDA TANDA HAMIL

Asalamualikum…ada tak yang mcn sy…tarikh prioud 9/6..blm tiba waktu nya lagi… Tpi sy punya badan ni lain mcn dah hampir 2 minggu Sakit pinggan kdang2 cram jgk…pening kepala mcn mambuk kejap2 ada kejap takda…rasa mual tpi kdang2 ada kdang2 tak… klau lepas mkan..tapi tak mutah pon..mkn selera je… Dah test upt 2 kali negetive…keliru plk rasa nk prioud ke Ada isi ni😅😅😅 Korang rasa ada peluang untuk hamil tak… Semoga ada rezeki sy bulan ni #babykedua #bbypetamagugurbulan12 #4tahunpenatian

3 Balas

Sama macam saya, semua tanda dah ada. Test upt ada naik faint line, ada yang negative. Test clearblue notpregnant. Sedih rasa. Tapi simptom tak berkurang pun, period dah lewat 10hari. Dulu saya hantu durian tapi kalini bau durian terus muntah. Cramp perut sampai sakit pinggang huhu #firstbaby

hi, ade sakit breast x??sakit area puting.. sy pun mcm awk jgk..2x test still negatif..ingt nk piyed tp x..delay dah 2weeks

3y ago

oh..semoga tu tanda hamil🤲🏻..insyaallah ada rezeki kita 🤰🏻..semoga dpt brita gembira 🥺🥺

Hai sis, saya tunggu sebulan tak period +ve UPT test sis. Lepastu pergi klinik untuk sahkan kehamilan.