sakit kepala

asalamualaikum sya mhu bertanya klau sakit kpala trsangat2 nk pkai apa ya... smasa mngandungkan x bleh mkn ubat so sya nk tnya nk gna cara apa ya untk mnghilangkan sakit kpala... sdah seminggu skit x baik2 nk tdor pun ssah...

2 Balas

pkailah minyak cap kapak.sapu di bahagian tengkuk, kanan dan kiri urat kepala betul2 di atas telinga. Itu yg saya buat waktu sakit sgt kepala

sy mkn panadol biasa lepas tu tido dlm keadaan gelap dan senyap itu cara sy la klau sakit kepala.