Benang jahitan masih ada

Asalamualaikum mummy2 , nak tanya saya harini hari ke 19 berpantang adakah normal benang masih ada dekat tempat jahitan bawah tu? 🥺 Tak tanggal lagi #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #firstmom

2 Balas

Waalaikumsalam. Bergantung mommy kadang ada orang benang tu tercabut. Kalau saya jenis yang terus melekat pada daging dah. So makan masa untuk saya rasa tak ngilu.

Wassalam . Mcm saya 15 hari dah tercabut . Sebab banyak bergerak .