Saya pregnant ke

Asalamualaikum mcm ni pregnant ke.. Pinjam mata kejap.. ? Saya last keguguran 24/11-9/12 lepas pd tu period tk dtg2 smpai skrg.. Wktu subur jumpa bulan 1/2023 Upt ni check pd 28/4 sbb rsa pening loya n nk pitam... Upt yg pertama tu urin lepas bngun tido.. Urin kedua yg ada skali opk tu urin petang.. Hari yg sama.. Kalau rezeki Alhamdulillah laa.. #ttc7tahun #3kaligugur #period tk teratur dan obes

Saya pregnant ke
6 Balas

Try repeat guna test kit jenama lain sis . semoga ada rezeki sis ❤️

1y ago

ya awak inshaallah nnti lgi seminggu saya repeat lgi.. trima kasih awak.. amin3