sakit gigi

Asalamuailaikum hai mommys, nak tnya ada tips x nak kurangkan sakit gigi. Gigi sakit dan gusi semakin bengkak. Dah g klinik dr bagi antibiotic seab dah jngkitan kuman. Gigi makin sakit melarat dari gigi atas sekarang hingga gigi bawah.. Ada tips x. Huhu #32weeks

1 Balas

Cuci dgn air garam..sya pakai ubat gigi sensodyne sbb gigi jadi ngilu..32 jugak skrg ni.ni pun gusi bengkak skit tapi tak sakit..ada jugak org titiskan asen vanila kat gigi yg sakit tu cuba buat sis..boleh rasa sakitnya gigi☹

4y ago

Tq sis.. Aaa... Sakit sgt2. Sy aritu bgkak ckit je.. Skrg sebelah pp dh kembang.. Thanks sis. Sama2 kta struggle utk sembuh. Huhu