Sakit tulang belakang, sakit tulang vagina, sakit perut bahagian kanan

Asalammualaikum, saya sekarang 34minggu 3hari. Tengah layan sakit kat tulang belakang, tulang vagina, perut kat bahagian kanan. Ni false contraction ke? Dah 2 hari layan. Ada yang sama tak? Ada cara nk kurang kn sakit? Kadang tu smpai pening saya dibuatnya. #firstmom

1 Balas

waalaikumussalam.. saya 35w sakit tulang vagina,nak berjalan pun sakit sangat.. misi ckp normal, kpla bby dah masuk laluan katanya...

11mo ago

klau 30w tu masi awal.. sy bersalin awal 36w6hri.. nasib bby ok jaa.