tanya

asalam nak tanya klau naik mcm ni mngandung ke

tanya
36 Balas

Saya pn mcm ni..lg samar...tp kakak sy kata pregnant...alhamdulillah skrg baru 14 week...doakan semuanya selamat..tahniah ... terus rujuk doktor utk pengesahan

Tahnia mengandung tu sis tapi peringkat awal dlm 2/3w I pon cmtu tapi tggu lepas 2hari lagi u check sekali lagi Tak pon g klinik he scan

Tahniah..Masa pregnant anak no.2 pun mcm ni samar2..bila test kali kedua mmg pregnant

Assalamualaikum.. Ni pon naik 2 line dah dpt mengandung dah 2 bulan dah hehe

5y ago

Ni dah buat test 2 kali seminggu.. Memang sah positif mengandung..

Pregnant sis. Line kedua tu agak jelas juga. Alhamdulillah tahniah😘😘

alhamdulillah pg td sy cek skli lg ...naik terang..baby 2020..hihi

5y ago

Tahniah sis...jga baik²jgn mmbuat kerja berat²,jga permakanan...

Mengandung sis. Tp try dlm 1/2 minggu lg. Mesti nampak clear. Boleh trus pi doc.

5y ago

Trus pi klinik sis. Insyallah ada rezeki ❤

Tanniah.. sama macam saya.. minggu depan check lagi

Pregnant tu..tahniah.. biasanya awal2 double line x clear lagi

Ye sis . Try check lagi 2 minggu kalau nak lagi terang