Normal ke upt 7weeks pudar sedikit dari biasa?

Asalam hi mommy normal ke upt 7weeks pudar sikit dari biasa? Tp xde bleeding , xde cramp dri awal #bantujawab #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

Normal ke upt 7weeks pudar sedikit dari biasa?
6 Balas

Once dah dpt double line yg terang tak perlu check2 lagi. Nanti diri sendiri yg akan stress. Stress pun boleh affect janin. Selagi takda sakit takda bleeding should be okay tak perlu nk risaukan sebelum ni pernah gugur ke apa. Mental health tu penting & jgn stress ya

2mo ago

pointnya tak perlu pun check upt banyak kali

dah comfirm Kan dekat klinik ke pregnant?dah buka buku pink?Kalo dah semua sepatutnya sis xperlu lagi nak check upt sebenarnya Kalo dah comfirm Kan semua dgn doktor...Kalo blm sis boleh pegi Klinik untuk double comfirm or scan Dgn doktor....

2mo ago

belum pegii sb sy bru pindah selangor sis.. sy xg scan lg... inshallah next week sy pegi, tp xde bleeding or ape².. cuma samar dri biasa

lain brand lain kepekatan dia sis. especially UPT murah ni, lain batch pun lain. UPT bukan quantitative measurement. asal pink, consider preggy. takde lagi pekat lagi preggy atau lagi sihat pregnancy ke etc.

2mo ago

ok baik sis

Normal je ni kita rasa sis, tapi pastikan dh confirm dgn dr kk ke mana mana klinik la . Maybe sebab baby dh berbentuk mungkin upt samar2 dri yg before this .

2mo ago

sy dh guna dip & tell sblum ni line dia sama terang... tu sy hairan dia memudar.. sb sy ada riwayat ggur sb pcos dlu.. dlu sy monitor seminggu skali...

mungkin sbb brand lain, sbb saya pun mcm tu dulu, skrg 13 w daa, tapi apa apa konfirmkan dlu kat klinik

2mo ago

yeke sis.. ok sy akn g klinik untk confirmkn

normal ni

2mo ago

normal ke sis.. hrp² mcm tu lah