Nurse yang selalu checkup senyap je

Asalam ibu-2 semua saya nak tanya la misi yang selalu check up kita tiap tiap bulan tu kalau kita jumpa dengan dia kan dia just check kita lepastu memang dia takde bagitahu apa apa ke ? Sebab nya dah banyak kali saya misi tu check saya dia check macam biasa lepastu dia senyap je takde cakap apa apa atau bagitahu apa apa nasihat atau informasi untuk ibu mengandung yang pertama kali , check check lepastu dah takde bagitahu saya apa apa pun macam kalau nak hb naik kena makan itu ini ke takda langsung , memang macam tu ke ea ?#firstbaby

1 Balas

Mungkin kandungan awak tiada masalah. Sebenarnya informasi yang awak nak tahu semua ada dalam buku pink. Atau pun awak yang ambil inisiatif untuk bertanyakan soalan pada nurse. InshaAllah nurse akan bagi pencerahan 😊