App Flo

App flo ni mmg dr sebelum kahwin saya guna . Kiraan priod kadang tepat kadang meleset juga . tapi tak pernah pula kena sebelum ni tarikh priod bulan lepas 22/9 tetiba bulan ni 26/10 . Selalu mmg sama je tarikh dia . Adakah boleh prcya atau tak ye ? Seram menanti ? Sebab nak sgt bulan ni tkda la dtg priod dan dapat berita gembira . emm

App Flo
1 Balas

apps satu sistem sis setting dh tetap mcmtu jaa badan ni lain sis, ada hari okay hormonnya ada hari hormon lain jadinya