hai mommy semua, nk tnye skit,?

ape effect pada baby klau kite mkn buah2han mcm anggur n oren? org ckp nnti baby kulit lawa putih,, #yeke?

1 Balas

😊 kalau boleh sy nasihatkan ibu jgn terlalu obses nk bg bby kulit putih. Kalau nk bg bersih masa lahir tu mybe la blh...tp tu pon ikut perubatan lendir yg keluar dgn bby masa bsalin tu lg byk adalah lg baik.... Kalau psl putih....ibu2 kena pkir ank kita bkn selamanya nak kecik je...nanti dah bsr tah2 lebih bijak dr kita dlu...main pns semua...xmustahil utk dia gelap😊