Bayi saya umur 11 bulan 2 hari. Tapi kenapa masih belum tumbuh gigi lagi.

Apakah punca bayi 11 bulan belum tumbuh gigi lagi?

7 Balas

normal sbb nak kluar smua ggi...ank buah sya skrg umr 1tahun 5bulan tkde ggi tp smua gusi dh bengkak sbb nak kluar smua ..

ikut perkembangan juga..ada yg boleh berjalan dulu baru tumbuh gigi..ada yg tumbuh gigi dulu baru boleh berjalan..

anak sy pun dah 11 bulan 1minggu belum tumbuh gigi lagi.abang-abangnya dulu paling lewat 8 bulan sudah tumbuh gigi

anak saya pun lambat tumbuh gigi , lagi2 kalau anak jenis suka isap puting tipu tuh memang lambat ..

normal..perkembangan anak lain2..

normal sis

normal